Вицепремиерът Валери Симеонов публикува във Фейсбук съобщение, че от вчера

...
Вицепремиерът Валери Симеонов публикува във Фейсбук съобщение, че от вчера
Коментари Харесай

Валери Сименов "уволни" във "Фейсбук" шефа на строителния контрол, министерството го опроверга

Вицепремиерът Валери Симеонов разгласява във " Facebook " известие, че от през вчерашния ден (13 септември) началникът на Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) Милка Гечева е освободена, откакто преди два месеца и половина той е оправил настояването за това.

Малко по-късно обаче обявата престана да се вижда обществено на профила на Симеонов. потърсени от " Дневник ", от пресцентъра на Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ), на което е зависещ началникът на ДНСК, опровергаха вицепремиера, като споделиха, че

все още Гечева не е освободена .

Попитан от кое място знае за освобождението на Гечева, откакто от министерството настояват, че тя към момента е на поста, Симеонов отговори: " Аз имам задоволително несъмнено информация, с цел да го изнеса това нещо. Вече е реалност. " На въпрос знае ли районният министър Николай Нанков, че Милка Гечева е била освободена, Симеонов сподели: " Е, знае несъмнено, по какъв начин да не знае ". Той обаче не знаеше дали Гечева е подала оставка, или е била уволнена.

" Който видял-видял, по този начин си подкрепям интереса към новините. Който видял-видял ", по този начин Валери Симеоново изясни пред " Дневник " премахването на обявата за освобождението на Милка Гечева.

 Скрийншот
© Facebook

Скрийншот

В несъществуващото към този момент известие във " Facebook " Симеонов твърди, че е изискал освобождението на Гечева поради " съществени подозрения за покриване на противозаконните плажни нощни заведения на мутрите на плажа Слънчев бряг-юг ". Според написаното става въпрос за заведенията " Какао ", " Кубанита ", The One, както и обичаното ми " Бедрум ". " Това са обектите на мутренските групировки в Слънчев бряг ", сподели пред " Дневник " Симеонов.

Според него те са " издигнати в прорез с нормативните уредби за преместваеми обекти и се простират на декари повърхност върху дюните. Това обаче не попречи на Гечева да отговори на моя сигнал за нарушавания с констатацията, че няма нарушавания ". Симеонов сподели още, че отговорите, които получил от началника на ДНСК го навели на мисълта, че " тая жена не е за там ".

" Дневник " се опита да се свърже с пресцентъра на ДНСК и самата Милка Гечева, само че те не дават отговор на телефоните си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР