Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в Бургас, че 5 масово посещавани

...
Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в Бургас, че 5 масово посещавани
Коментари Харесай

Лудница! Валери Симеонов бута 5 заведения на „Какао бийч“ в Слънчев бряг

Вицепремиерът Валери Симеонов разгласи в Бургас, че 5 всеобщо посещавани заведения на плажа в „ Слънчев бряг “ би трябвало да бъдат съборени. Сред тях са Bedroom, The One, Cacao Beach, La Cubanita, ресторант Del Mar, както и "още една камара по-малки противозаконни обекти ".
По думите на Симеонов петте заведения са маскирани като краткотрайни обекти, а действително съставляват солидни градежи и би трябвало да са регистрирани по Закона за устройство на територията (ЗУТ) и да дават отговор на доста условия.
„ В тези големи молове, които се намират на пясъка на Южния плаж в Слънчев бряг, когато не дай си Боже нещо стане, тогава ще разберете за какво съм се фиксирал върху тях. Те са без планове и без строителни разрешителни, и в случай че големите железни структури паднат и смачкат 20 индивида, тогава ще разберете защо става дума”, сподели Валери Симеонов след среща в регионалната администрация в Бургас на контролните институции преди старта на идния летен сезон.
Той разгласи, че въпросните обекти би трябвало да бъдат отстранени това лято и процедурата към този момент е задвижена. За противозаконните, съгласно вицепремиера, заведения, преди 10-ина дни е подаден сигнал до министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР