Висше училище по мениджмънт е домакин на 3-дневен предприемачески лагер,

...
Висше училище по мениджмънт е домакин на 3-дневен предприемачески лагер,
Коментари Харесай

Младежи от 4 държави ще обменят идеи и опит за преживенческия туризъм във Варна

Висше учебно заведение по мениджмънт е хазаин на 3-дневен предприемачески лагер, в който ще се включат 15 младежи от Армения, Гърция, Грузия и България. Основна тематика на събитието са опциите за предприемачество в бранша на туризма, учреден на прекарванията и по-конкретно върху културно-историческото завещание. 

Целта на форума, който стартира на 3-ти август, е да обезпечи на младежи, с интерес за пускане на личен бизнес, поддръжка за набирането на нужните познания и умения, които да спомогнат за триумфа на тяхното начинание. Събитието се организира по  самодейност на Висше учебно заведение по мениджмънт, което има обичаи в образованието по предприемачество и туризъм. 

Богатото културно-историческо завещание на област Варна – архитектура, събития и артефакти – ще се трансформира в мотор на предприемаческото въображение за младежите, които в границите на практическите панели на форума ще генерират и развият своя предприемаческа концепция в региона на туризма, учреден на прекарванията. 

Програмата на лагера комбинира сесии, свързани с теорията и практиката. Участниците ще се срещнат с значими концепции и подходи в региона на туризма, организацията на събития, потреблението на цифрови технологии и промотирането на културно-историческото завещание и други

Това е третото от общо четири събития, които се организират в границите на план PRO EXTOUR " Насърчаване на туризма на прекарванията с фокус върху културно историческото завещание на черноморския басейн “, който се реализира по СОП " Черноморски басейн 2014 – 2020 “. През миналите два месеца Гърция и Грузия бяха домакини на сходни събития, а това в Армения следва в края на месец август.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР