Високотехнологични оръжия, военни дронове, свръхзащитна екипировка и иновативни системи във

...
Високотехнологични оръжия, военни дронове, свръхзащитна екипировка и иновативни системи във
Коментари Харесай

Оръжията на бъдещето: Държави от цял свят показаха иновациите си във въоръжаването

Високотехнологични оръжия, военни дронове, свръхзащитна екипировка и новаторски системи във военното дело бяха показани на най-голямото ревю в региона на защитата и сигурността в Лондон.

Снимка: Getty Images

Тази година ревюто притегли рекорден брой – 1600, 40 националните павилиони бяха над 40, а посетителите към 35 хиляди души.
Екологични ограничения в Индия: Посади дръвчета и получи позволение за оръжие Жители в щата Пенджаб ще би трябвало да изпратят фотография по какъв начин се грижат за растенията
Водещи международни производители демонстрираха най-новите трендовете в сухопътната, военноморската, военновъздушната и галактическата област.
Снимка: Getty Images Снимка: Getty Images Снимка: Getty Images Снимка: Getty Images Снимка: Getty Images Снимка: Getty Images Снимка: Getty Images
Гостите имаха опция да се допрян от близко до последните разработки и артикули в областта на защитата и евентуални решения, свързани с модернизацията на въоръжените сили.
Швейцарците споделиха „ Да ” на по-строгите правила за оръжията Почти 64 на 100 от жителите са подкрепили новите ограничавания за автоматизираните и полуавтоматични оръжия
На Международното ревю за техника и екипировка имаше и българско наличие – заместник-началникът на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов взе участие.

Снимка: Getty Images

В рамките на форума той е посетил редица щандове на водещи компании от необятен набор на отбранителната промишленост и е взел участие в Конференция, сложена върху дигитализацията на морски флот.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР