Високопоставен ухажор от Меката на богаташите - Монако, принуди Мисис

...
Високопоставен ухажор от Меката на богаташите - Монако, принуди Мисис
Коментари Харесай

Мисис България се скри във Варна заради ухажор от Монако

Високопоставен любовник от Меката на богаташите - Монако, принуди Мисис България Ана Иванова да се прибере в родния си град Варна за няколко месеца и да изчака да премине бурята от пристрастености.

Една от най-успешните българки в чужбина е единствената от източна Европа, призната за член на социалистическата партия на някогашния френски президент Франсоа Оланд.

Тя е формален посетител на влиятелни събития както във френската част на Монта Карло, по този начин и в кралската. По време на публична вечеря българката става обект на вниманието на богаташа, който открива адреса й и я затрупва с букети и с предложения за срещи всекидневно.

Опитите й да отклони поканите му се оказали безупешни и Мисис България към този момент втори месец е в родния си град. 
Тя обаче ще би трябвало да се завърне в Монако след 20 дни, защото е специфичен посетител на най-престижното автомобилно състазение Формула 1 в края на май, оповестява ВИП Комюникейшън. 

Красавицата живее повече от 10 години в Монако, а наскоро по покана на президента на Ротари клуб Интернационал Монако - Леонид Жакот, тя бе формален посетител на интернационалната организация в хотел " Меридиан " Монако.

От години Мисис България провежда благотворителни начинания в чужбина с нейната асоциация, записана на територията на Монако - " Monaco Dreams ". 

Освен на купата " Мисис България " красавицата  е носителка на доста награди за нейните благотворителни начинания - „ Мисис Дама на годината “ 2017, " Златно сърце " 2014 и други.  Като президент на фондация „ Монако дриймс ” тя става първата българка, получила почетен орден от кмета на Монако. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР