Вирусно заболяване измъчва няколко футболисти на ФК ЦСКА 1948 преди

...
Вирусно заболяване измъчва няколко футболисти на ФК ЦСКА 1948 преди
Коментари Харесай

Вирусно заболяване тормози няколко играчи на ФК ЦСКА 1948 преди мача на Българска армия

Вирусно заболяване изтезава няколко футболисти на ФК ЦСКА 1948 преди мача от предпоследния кръг от първата шестица във футболната efbet Лига против ЦСКА, който ще се играе на 3 юни (събота) от 18:00 часа на стадион " Българска войска ".

Сред инфектираните са голмайсторът на тима Ивайло Чочев и различен от водачите на състава Георги Русев, предава Българска телеграфна агенция.

Чочев, който има проблем и с мускулно разтежение, взе присъединяване в снощната подготовка на отбора, само че изпитваше съществени компликации и едвам приключи заниманието.

От лекарския щаб на ФК ЦСКА 1948 вършат всичко допустимо с интензивно медикаментозно лекуване да възстановят оптимален брой от засегнатите футболисти за дуела на " Българска войска ", който е от огромно значение и за двата тима.

ЦСКА се бори за купата с първенеца Лудогорец, като има задатък от точка на върха на класирането пред разградчани. В сходна обстановка е и ФК ЦСКА 1948, стремящ се към третото място и продобиване на последната директна квота за Лигата на Конференциите на УЕФА за сезон 2023/2023, а сега тимът има преднина от точка пред четвъртия Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР