Виолета Сиракова се омъжи. По-малката дъщеря на Илиана Раева и

...
Виолета Сиракова се омъжи. По-малката дъщеря на Илиана Раева и
Коментари Харесай

Виолета Сиракова се омъжи

Виолета Сиракова се омъжи. По-малката щерка на Илиана Раева и Наско Сираков сподели "ДА " на дългогодишния си другар Георги Коруджиев. Сватбата се състоя на 31 август в резиденция "Бояна ".

Кумове на двойката бяха Славея Сиракова - по-голямата сестра на булката и Петър Лаков.

Веднага след събитието, Илиана Раева показа няколко фотоси от лъскавото събитие, което назова "магично ". Младоженците са избрали част от украсата да е в мрачно лилаво. Самата тя е с дълга рокля в същия цвят, а щерка й Виолета е заложила на дантелена рокля в бежаво с голям воал.

"Незабравима нощ... Благодаря на всички, които ни почетоха с наличието си! Обичам ви! ", написа Раева в неделя и показа видео от зарята, с която е приключила вечерта. Тя сподели и по какъв начин 86-годишният й татко танцува национални танци, с цел да поздрави внучката си.

"Пожелавам на младото семейство сбъднати фантазии, дечица, обич, благополучие... И дано с лекост и усмивки да преминавате през живота, хванати ръка за ръка. Обичам виии ", написа във Фейсбук Славея Сиракова.

Виолета Сиракова и Георги Коруджиев се сгодиха на 10 декември 2018 година в Барселона. Двамата имат 3-годишна дъщеричка, която кръстиха на баба си Илиана. Детенцето им бе шаферка на сватбата.

След огромната женитба, известното семейство ще се стяга за друга, тъй като неотдавна Славея Сиракова се сгоди и показа публично своя другар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР