Винаги, в една такава ситуация, когато се разкрива омертата“, има

...
Винаги, в една такава ситуация, когато се разкрива омертата“, има
Коментари Харесай

Радостин Василев: Замислих се дали да не се оттегля от политиката окончателно

Винаги, в една такава обстановка, когато се разкрива „ омертата “, има смесени усеща. Нормално е да има няколко дни мътилка, до момента в който не се избистрят нещата. Миналата година, когато споделих истината за Има Такъв Народ беше сходна обстановката. Аз съм пореден и не можех да скрия истината от народа.

Това съобщи Радостин Василев, който пусна записа от Националния съвет на Политическа партия и провокира ужас в договарянията за кабинет сред акад. Николай Денков и Мария Габриел.

Той акцентира, че съветът не е бил скришен. Според него битката с модела „ ГЕРБ “ е била единствено маркетингова тактика.

„ Аз направих записа в моя хол на таблета на сина ми. Започнах да протоколирам срещата, когато потегли в онлайн през цялото време. Никой е казвал, че записа е скришен, с цел да ми позволява някой. Имаше опция този запис да изтече скрито, само че аз застанах с лицето си “, съобщи Василев и добави, че съгласно юристите в гражданското му придвижване съгласуването на имена с посолствата е опасност за националната сигурност.

„ Винаги би трябвало човек да се оглежда в редиците си непрекъснато. Оказва се, че е закодирано да има при нас изменничество. В никакъв случай аз се нямам за изменник, в противен случай – имам се за човек, който единствен има храброст да прави това, което обществото има право да знае “, посочи той.

„ Денков ми показа, че няма да водим антикорупционна политика, само че в никакъв случай не съм водил „ изострен “ диалог с него. Имах диалог с Николай Денков, в който той ми уточни негов министър на спорта. Фигурата е близка до ГЕРБ и е забъркана в корупционни схеми в спорта. За някои от тях има и подадени сигнали “, изясни Василев. „ Аз в никакъв случай не съм желал да ставам министър на спорта, моите упоритости са напълно разнообразни. Скоро ще ги разберете. “

Той уточни, че се е замислил дали да не се отдръпна от политиката дефинитивно и отхвърли да има близки връзки с президента Румен Радев.

След записа не съм провеждал диалози с Кирил и Асен, уточни някогашният народен представител от Политическа партия.

 

Етикети: Продължаваме промянатарадостин василев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР