ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Шампионатът на PGA се завръща във

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Шампионатът на PGA се завръща във
Коментари Харесай

Бъдещето на Valhalla под въпрос за друга PGA. Друг драматичен завършек няма да навреди

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Шампионатът на PGA се завръща във Валхала за четвърти път през последните 28 години, което е по-голям % от всяко друго голф игрище през този интервал. Друго запаметяващо се довеждане докрай може да способства доста за запазването му в ротацията.

Два от тях приключиха в плейофи, като един от тях включва удар, който Тайгър Уудс към момента счита за най-хубавия в кариерата си. Друг включваше чудноват първи — Рори Макилрой се причисли към двамата пред него, като играчите трябваше да стоят в профил, до момента в който той започваше на 18-та дупка.

Валхала може да има къса история спрямо уважавани уеб сайтове като Southern Hills и Baltusrol, само че към този момент сподели, че е кадърен да показа чист спектакъл.

„ Накратко е, че боговете на голфа, които пишат сюжета, имат някаква връзка с Valhalla “, сподели Джим Нанц, CBS Sports хазаин, който ги е обхванал всички. „ Тези богове би трябвало да живеят тъкмо над източната част на Луисвил там до Валхала, тъй като това място е основало магия. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР