Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе бе избран за

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе бе избран за
Коментари Харесай

За пети пореден път: Мбапе най-добър футболист във френската лига

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе бе определен за най-хубав футболист на френската Лига 1 за пети следващ път на гала в Париж, съобщи Агенция Франс Прес.

Мбапе, който към този момент изигра последния си мач за ПСЖ на " Парк де Пренс ", усъвършенства личния си връх, като досега нито един състезател не е бил удостояван толкоз постоянно с това самопризнание от синдиката на футболистите във Франция от 1994 насам.

Въпреки по-неубедителния си сезон, изключително от месец февруари насам, когато бе оповестено, че напуща ПСЖ, Мбапе безапелационно завоюва пред съотборника си при парижани усман Дембеле и Пиер-Леес Мелу от Брест.

Килиан Мбапе несъмнено ще стане и голмайстор на Лига 1 за шести следващ кръг след изиграването на последния мач след броени дни.

За вяра в Лига 1 бе определен изгряващата звезда на Пари Сен Жермен Уарен Заир-Емери, а за най-хубав вратар - Джанлуиджи Донарума от ПСЖ.

Единствено при треньорите завоюва Ерик Роа от Брест, който бе предпочетен пред Луис Енрике от ПСЖ.

Халфът на Брест Камори Дубмия завоюва премията на името на Жюст Фонтен за най-красив гол през сезона, като за него гласоподаваха почитателите. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР