Винаги сме знаели, че никога не трябва да вярваме на

...
Винаги сме знаели, че никога не трябва да вярваме на
Коментари Харесай

Бакшиши, пазете се! Жена съблазни таксиметров шофьор с гърдите си

Винаги сме знаели, че в никакъв случай не би трябвало да имаме вяра на дамите, които вървят без горнище на плажа. Нищо красиво не идва гратис, съмнявайте се във всичко, изключително в непозната жена, която стартира да те гледа с повече от един чифт очи. Не ни вярвате?
Тогава се запознайте с историята на нещастния Убер водач, който бил посрещнат от жена с доста очи, за вторите имаме информация даже за размера. Вместо да закара дамата до препоръчаната дестинация, същата го целунала и поканила в дома си, най-вероятно да затегне тръбите, както постоянно се случва.
Там обаче бързо трансформирали проектите за вероятно розово развиване и вместо секс, нещастният водач получил опрян нож в гърлото, както и покана за изпразване на портфейла и прибирането на останалите полезности. 22-годишната Рейна Филос явно е вярвала, че всичко ще мине, само че откакто нейният другар Антъни Кенеди извадил ножа и се опитал да наподобява застрашително, жертвата отказала да се раздели с финикийските си знаци, почнал да набира номера на 911. Горкият Антъни осъзнал, че даже и в обирите се изисква някакъв финес, разчувствуван от обстановката, съумял да набие най-малко един тупаник на шофьорчето и по-късно избягал в незнайна посока.
Приятелката останала, с цел да опише по какъв начин точно таксиджията е отговорен и се е опитал да я изнасили, но версията ѝ не издържала пред служителите на реда. Полицейското куче бързо разкрило крадеца, който се скатавал в храстите и по-късно пристигнало времето за правдивост. И както сами се досещате, 22-годишната Рейна е свободна, а гаджето е в пандиза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР