Винаги съм бил против арестите и насилието над мирно протестиращи

...
Винаги съм бил против арестите и насилието над мирно протестиращи
Коментари Харесай

Ако Навални беше българин, щеше да се занимава със шкафчето на Борисов, а той да заплашва да го изгори

Винаги съм бил срещу арестите и насилието над спокойно протестиращи жители, без значение къде са, срещу потреблението на мощ за кавга с опозицията, срещу заглушаването на медиите.
Това съобщи президентът Румен Радев в отговор на въпрос от страна на Дневник за какво няма позиция за ареста на Навални.
Радев изясни, че позицията му е била ясна доста от дълго време - когато хиляди стачкуваха под прозорците му, имало е арести.
Не е изненада, че Борисов заема демократични пози под крилото на Европейски Съюз. Там има механизми, а той съставлява България. Още повече, че това е прекомерно комфортно за министър председател като Борисов, тъй като най-лесно е да се крие рецесията у нас.
 Румен Радев: Наш дълг е да се кандидатираме за втори мандат (ВИДЕО) Румен Радев: Наш дълг е да се кандидатираме за втори мандат (ВИДЕО)
Държавният глава Румен Радев дава конференция във връзка четвъртата годишнина от встъпването си в служба. FB_VIDEO Още първоначално...
Ако Навални беше българин, той щеше да се занимава със шкафчето на Борисов, а Борисов щеше да заплашва да го изгори, както прави с Елена Йончева , добави Радев.
Очаквам, че наред със отбраната на Навални министър председателят ще отговори и на други сериозно значими за България въпроси - за какво неглижира интерконекторните връзки със съседите ни, а по неотложност построи Турски поток в България.
Кога ще видя действителна икономическа аргументация и себестойност на този план, в който бяха закопани 3 милиарда наши пари, попита президентът.
Пълният текст на доклада на Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР