Ракът остава водеща причина за смърт в Обединеното кралство, като

...
Ракът остава водеща причина за смърт в Обединеното кралство, като
Коментари Харесай

Експертът разкрива ранни симптоми на рак, които никога не трябва да пренебрегвате - 6 признака, за които трябва да внимавате

Ракът остава водеща причина за гибел в Обединеното кралство, като през последните години се оповестява за изумителен брой смъртни случаи от заболяването.

През 2016/18 година данните от Cancer Research разкриват 375 000 нови случая и 167 142 смъртни случая, свързани с рака. Някой в ​​Обединеното кралство е диагностициран с рак на всеки две минути, до момента в който някой умира от рак на всеки четири минути. Разпознаването на предупредителните знаци е значимо за оцеляването, защото статистиката демонстрира, че единствено половината от диагностицираните оцеляват 10 или повече години.

Понякога признаците се появяват на съответни места като корема или кожата, до момента в който други са по-общи, като загуба на тегло, отмалялост или необяснима болежка. Важно е да знаете какво е обикновено за Вас и да говорите с Вашия доктор, в случай че забележите необикновени промени или непрекъснати проблеми. Ранната диагностика усъвършенства възможностите за сполучливо лекуване. Ето някои постоянно срещани признаци, за които би трябвало да внимавате.

Продължител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР