Руският вратар с български корени Александър Георгиев не успя да

...
Руският вратар с български корени Александър Георгиев не успя да
Коментари Харесай

Александър Георгиев направи 19 спасявания, но Колорадо отстъпи на Далас Старс в мач №3 от полуфиналите на Запад в НХЛ

Руският вратар с български корени Александър Георгиев не съумя да помогне на своя отбор Колорадо Аваланч да избегне провалянето от Далас Старс в третия дуел сред двата отбора от полуфиналите в Западната конференция на Националната хокейна лига (НХЛ).

В своята " Бол Арена " в Денвър Колорадо понесе тежко проваляне с 1:4, макар че Георгиев се регистрира с 19 спасявания.

В същото време обаче роденият в Русе пазач не съумя да отрази ударите на Тайлър Седжуин и Логант Станковен, които бяха точни на два пъти за спечелилите. Почетното попадение за Аваланч пък осъществя Мико Рантанен.

По този метод Далас Старс, който в предходния кръг отстрани настоящия притежател на Купа " Стенли " Вегас Голдън Найтс, към този момент води с 2-1 победи в серията против Колорадо Аваланч, а мач №4 от нея следва да се изиграе във вторник рано сутринта българско време още веднъж в Денвър.

Междувременно в полуфиналите на Източната конференция Каролина Хърикейнс удължи серията против Ню Йорк Рейнджърс след триумф с 4:3 вкъщи. По този метод " ураганите " понижиха пасива си в конфликта на 1-3 победи, само че Рейнджърс могат да приключат всичко още в идващото си домакинство във вторник.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР