Не бих искал повече името на Николай Василев да се

...
Не бих искал повече името на Николай Василев да се
Коментари Харесай

Не искам повече името на Николай Василев да се свързва с „Има такъв народ“

Не бих желал повече името на Николай Василев да се свързва с " ИТН ". Той остана в предишното, беше номинация за министър председател, само че в този момент обстоятелствата са други.

С тези думи ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански ( " ИТН " ) разяснява пред Нова телевизия изявление на Василев, в което той дефинира бюджета за 2022 година като най-небалансирания за последните 25 години и с най-разхитителните и левичарски политики. Николай Василев беше предлагането на партията на Слави Трифонов за министър председател, когато политическата мощ получи мандат за сформиране на държавно управление в средата на предходната година.

Каримански изрази удивление от рецензиите на опозицията, че препоръчаният бюджет е разхитителен. " Само през вчерашния ден получих от ГЕРБ и Движение за права и свободи 12 оферти за нарастване на обществените разноски ", посочи той.

По думите му сред първо и второ четене на бюджета се разисква отпущането на повече пари за просвета и нововъведения, както и за служителите на реда и пожарникарите. Каримански сподели още, че най-вероятно той ще е номинацията на " ИТН " за шеф на Българската национална банка.

Още от ЦИТАТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР