Нана Гладуиш отново се връща на екран. Любимата водеща на

...
Нана Гладуиш отново се връща на екран. Любимата водеща на
Коментари Харесай

Нана Гладуиш се връща в "Съдебен спор"

Нана Гладуиш още веднъж се връща на екран. Любимата водеща на доста фенове ще се завърне в родината единствено поради тях. Е, не за непрекъснато, само че те най-малко ще имат опция още един път да видят Нана като водеща на „ Съдебен спор ”.

Гладуиш ще е специфичен посетител в правосъдното предаване по случай неговия празник. Така, един до друг, ще застанат остарялата и новата водеща на правосъден спор – Нана и Ромина Тасевска.

Нана ще опише повече за живота си в Америка, където отпътува дружно със фамилията си преди няколко месеца и ще разкриe забавни детайлности за себе си. Заедно с Ромина, тя ще опише някои от най-интересните случаи през годините, които са прегледани в правосъдното предаване, както и за какво почитател на шоуто си е татуирал лицеtо на Жоро Игнатов.

Припомняме, че преди известно време Нана взе сложното решение да зареже всичко в България, в това число и кариерата си на водеща, и да последва брачна половинка си в Америка. След 14 години като водеща на „ Съдебен спор ” тя съобщи щафетата на „ Мис България ” Ромина Тасевска.

„ След всичко претърпяно, нуждая се да поема в друга посока ”, показа Нана, до момента в който се сбогуваше със феновете на „ Съдебен спор ”.

Източник: nova.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР