Макс Верстапен не е склонен да смени Ред Бул с

...
Макс Верстапен не е склонен да смени Ред Бул с
Коментари Харесай

Макс Верстапен не е готов да се обвърже с Мерцедес поради едно притеснение

Макс Верстапен не е податлив да смени Ред Бул с Мерцедес през идващия сезон, тъй като надалеч не е уверен от колата, която Сребърните стрели могат да му предложат.

Бъдещето на Верстапен в Ред Бул е под въпрос след напускането на Адриан Нюи след драмата с Крисчън Хорнър. Хорнър беше освободен от вътрешно следствие по обвинявания в неуместно държание, само че техническият гуру Нюи въпреки всичко реши да напусне идната година.

Сътресенията разстроиха Верстапен, който макар че още веднъж води в класирането на Формула 1, обмисля бъдещето си. Шефът на Mercedes Тото Волф даде да се разбере, че би желал да притегли холандеца, който има контракт с Red Bull до 2026 година, с цел да размени напускащия Люис Хамилтън, само че той е изправен пред сложна задача да го убеди.

Според Auto Motor und Sport Mercedes не могат да обезпечат бар, в който Верстапен „ би желал да седне “ и по тази причина те са изправени пред сложна борба. Сребърните стрели са надалеч от темпото, заложено от Red Bull през последните год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР