Винаги имайте на разположение една бутилка зехтин в банята или

...
Винаги имайте на разположение една бутилка зехтин в банята или
Коментари Харесай

Използвам зехтин в домакинството. Ето какви вълшебства прави!

Винаги имайте разполагаем една бутилка зехтин в банята или в килера си. Звучи ли ви неуместно? Може да наподобява необичайно, само че с изключение на като здравословна добавка към салати и ястия, зехтинът има и приложение отвън кухнята.
1. Отстранете грима на очите си със зехтин
Потопете памучен тампон в малко зехтин. Почистете нежно под очите и клепачите си, с цел да премахнете грима. Изплакнете с топла вода и подсушете кожата. Освен че ще изчистите грима си, кожата ви ще стане доста мека.
2. Зехтинът успокоява напукани устни
Направете своя личен еликсир за устни със зехтин. Няколко лъжички захар се смесват с една чаена лъжичка зехтин. За мирис може да добавите и малко лимонен сок. Тази примес ще защищава устните ви от напукване.
3. Подмладете лицето си
Направете си маска за лице със зехтин и ще видите какъв брой подхранена и еластична ще стане кожата ви. В интернет има доста предписания, от които може да избирате. А също по този начин може да добавите няколко капки към крема си за лице.
4. Използвайте зехтин като сурогат на крем за бръснене
Този натурален лубрикант ще ви помогне да се избръснете безпрепятствено, без да се наранявате. Плюс това, ще хидратира кожата ви.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР