Виктория Волей (Пловдив) регистрира първа загуба от началото на сезона

...
Виктория Волей (Пловдив) регистрира първа загуба от началото на сезона
Коментари Харесай

Виктория Волей загуби дербито от Висшата лига срещу Раковски-1964

Виктория Волей (Пловдив) записва първа загуба от началото на сезона в мъжката Висша лига по волейбол.

В дербито от 3-ия кръг на Група Б възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха на Раковски-1964 (Севлиево) с 1:3 (21:25, 25:12, 21:25, 21:25) мач, който се игра в залата на СУ „ Цар Симеон Велики “ в Пловдив. Преди този дуел двата отбора бяха без изгубен гейм в първите два кръга.

Гостите, които несъмнено са кандидати за първото място в групата, бяха по-опитният тим в другояче равностойния мач. Това си пролича най-много в решителните моменти в края на геймовете, когато Раковски-1964 допускаше по-малко неточности, което се оказа решаващо за крайния излаз.


Така Виктория Волей остана с актив от 6 точки, а отборът на Раковски към този момент е едноличен водач с 9 точки.

„ Не издържахме във значимите моменти и е разумно да съм отчаян от загубата. Не би трябвало обаче да се крием зад младостта - успеха на Раковски бе изцяло заслужена. Ние направихме много позитивни неща в мача, само че когато трябваше да решаваме геймовете, се пречупвахме “, съобщи за формалния уебсайт на Виктория Волей треньорът Атанас Митрев.

В идващия кръг „ викторианците “ одобряват Берое (Стара Загора) на 10 ноември от 17 часа.

Срещу Раковски тимът на Виктория Волей игра в състав:

Георги Димитров, Владимир Гърков, Димитър Узунов, Петър Шойков, Дамян Огнянов, Алберт Албаадж, Владислав Лукаревский – либеро (Петко Иванов, Радостин Георгиев).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР