Виктория Капитонова побесня след обвинения от фенове, че продава твърде

...
Виктория Капитонова побесня след обвинения от фенове, че продава твърде
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът направи шокиращо признание

Виктория Капитонова побесня след обвинявания от почитатели, че продава прекомерно скъпо уменията си на инфлуенсър на наивни младежи.

Рускинята сама сподели преписка с нейн следовник, който е разчарован от високите цени на курсовете, в които победителката в куп риалити излъчвания разкрива уменията си да забогатява от обществените мрежи.

Фенът на оправната рускиня написа, че нейните почитатели са към момента младежи, които разчитат на родителите си за прехрана и солените цени не им разрешават да се включат, написа " Хотнюз ".

Виктория обаче има отговор на въпроса за какво се продава толкоз скъпо и той е, че зад нея стоят екип от експерти, които също заслужават заплати. Продължението обаче е много изненадващо:

" Не сътворявам продуктите единствено да изкарвам пари. Все още върша реклами, съдействия, а в последна сметка имам и мъж ", отвърна тя.

Само преди дни тя съобщи в изявление, че въпреки да мечтае за семейство и деца, идващите три години ще се посвети на кариерата.

Тогава тя съобщи, че гадателка й била предрекла, че в идните три години няма да има място за мъже в живота си. „ Така ми сподели, а съм говорила и с астролог. Е, какво да се прави, ще би трябвало сама да се оправям и да си развъртвам кариерата евентуално. Аз бленувам да вземам участие някой ден във филм. Да, не съм актриса, само че за какво пък да не играя самата себе си в лентата “, разфантазира се Капитонова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР