Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на Ергенът по bTV,

...
Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на Ергенът по bTV,
Коментари Харесай

Виктория Капитонова била на секс курс по фелацио преди Ергенът

Виктория Капитонова, която завоюва първи сезон на " Ергенът " по bTV, показа нещо, което сигурно е изчервило мнозина. Инфлуенсърката с манекенски ограничения неотдавна гостува на Цитиридис в bTV дружно с приятелката си Дениз Хайрула.

Виктория призна, че е отишла на профилираното образование по съвет на своя другарка, живееща в Москва, която била обиколила всички сходни курсове в съветската столица. Тя убедила Капитонова също да опитва и по този начин бъдещата победителка в " Ергенът " се отзовала на курс по фелацио.

И защото думата " фелацио " затрудни Виктория, в студиото пред смаяния Цитиридис тя изстреля много по-масово употребяваната в разговорната реч  " свирка ", след което в детайли изясни за курса, който е посещавала, за играчките и лубрикантите, с които всички присъстващи девойки на него опитали. 

Този курс Виктория Капитонова изкарала преди да пристигна в България, където живее към този момент от над 10 години. В родината ни тя приключи и висшето си обучение.

" Приятелката ми, която учеше в Москва бе ходила на над 20 сходни курса, освен за фелацио. Тя ме закара там и беше доста занимателно. На входа ти дават шампанско, с цел да се отпуснеш. Влизаш и виждаш 15...с всевъзможни там лубриканти, презервативи, с които да си играеш. Пред теб има инструктор, която също държи първо да пиеш. Учат те, както би трябвало. Най-важното, което научих, е да не притискам устни и зъби ", изясни отраканата Капитонова

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР