Виктория Бекъм разказа защо се е разплакала на подиума по

...
Виктория Бекъм разказа защо се е разплакала на подиума по
Коментари Харесай

Защо Виктория Бекъм се разплака на модното си ревю в Париж

Виктория Бекъм описа за какво се е разплакала на подиума по време на стилното си ревю в Париж през септември на фона на слуховете, че е във омраза със снаха си Никола Пелц.

48-годишната фешън дизайнерка се появи в " Шоуто на Дрю Баримор " в петък и беше запитана от водещата Дрю Баримор какво е да си омъжена за Дейвид Бекъм.

" Той е необикновен, толкоз ме поддържа. И двамата се поддържаме един различен. Ето за какво бях толкоз прочувствена на ревюто в Париж ", сподели Виктория за дебюта на сбирката си пролет/лято 2023 година във френската столица на 30 септември.

" Планирах да изляза след шоуто и желаех да имам страхотна фотография, вървейки по подиума ", изясни тя. " И сега, в който видях Дейвид, децата, майка ми, татко ми и сестра ми, просто станах толкоз прочувствена, в действителност. Защото фамилията е всичко за мен. Да са там и да ме поддържат, е просто всичко. "

На събитието участваха всички деца на Виктория и Дейвид - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, дружно със брачната половинка на Бруклин, Никола, с която той се ожени през април, пише .

След първокласната женитба на двойката в Палм Бийч, Флорида, се появиха клюки, че 27-годишната Никола не се схваща с новата си свекърва, откакто тя не се е омъжила с рокля, основана от Виктория. Моделът отговори на известията за раздор в изявление за The Sunday Times на 30 октомври, като акцентира: " Това не е омраза! Продължавам да виждам на всички места тази дума: " омраза, омраза, омраза! Не знам за какво споделят омраза? Искам да кажа, че може би са се хванали за нещо? И в този момент го назовават омраза? "

Но тя добави: " Никое семейство не е идеално! Не обръщам внимание на всичко това... Ако го правех, щях да полудея ".

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР