Виктор Стоянов се превърна действително в доста желан мъж, но

...
Виктор Стоянов се превърна действително в доста желан мъж, но
Коментари Харесай

ТОП 5 неща, които не знаете за личния живот на Виктор Стоянов

Виктор Стоянов се трансформира фактически в много мечтан мъж, само че сърцето му ще принадлежи на една. В нета към този момент се въртят имената на мацките, които печелят " Ергенът ", само че множеството занапред следва да разберем.

Около Виктор обаче има много забавни неща, за които множеството хора, следящи шоуто, не знаят и даже не подозират. Ето ТОП 5 неща, които не знаехте за Виктор:

5. Най-дългата му връзка

8 години е продължителността на най-дългата връзка на Виктор Стоянов. Неговите връзки с треньорката Хриси Парова бяха обществено известни, а техни общи фотоси са към момента видни в Instagram профила му.

4. Виктор е експлозивен и супер ревностен

Може да не ви се коства допустимо, само че Стоянов самичък призна в изявление, че е експлозивен, пиперлив, губи елементарно самообладание и може би е отговорен за раздялата с някогашната си другарка. Наскоро сподели в изявление, че е и много ревностен, което дефинира за отрицателна линия.

Виж още: Мис Сандански сподели охолно деколте и отсече: " Аз съм златна, не всеки има добър усет "

3. Най-младият народен играч по гребане

Виктор е бил под 16 години, когато става народен играч по гребане. Бил е даже на съревнование за юноши, само че претърпява съществено травма. На лагер в Ропотамо счупил прешлен и му сложили болт в кръста. Трябвало е да се възвръща 8 месеца, а възобновил тренировки след три. Появила се нова болежка и по този начин завършил със надпреварите.

2. Може да плете

Преди години Виктор купил вълна и се научил да плете от клипчета в нета. Успял да направи самичък одеяло, което подарил на момичето, в което бил влюбен.

Виж още: Порно актриса за битката с анорексията: Какво споделя Клоуи Чери!

1. Умее доста неща

Спортът, явно, е едно от доста неща, които Виктор може да прави. Има опит като барман, схваща от акции на борсата (Зори Джи харесва това), монтажист на телекомуникационно съоръжение.

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР