Виктор Серафимов вече не е член на Управителния съвет на

...
Виктор Серафимов вече не е член на Управителния съвет на
Коментари Харесай

БНТ се разделя с член на новата партия на Цветан Цветанов

Виктор Серафимов към този момент не е член на Управителния съвет на Българската национална телевизия. На негово място в борда на държавната телевизия влиза Десислава Преображенска, която по специалност е правист.
" Съветът за електронни медии, на своето съвещание на 28 септември 2020 година, по предложение на генералния шеф Емил Кошлуков утвърди за членове на Управителния съвет на Българската национална телевизия Василена Матакиева, Десислава Преображенска, Антон Андонов и Христо Томов ", заяви медийният регулатор.
 Съвет за електронни медии одобри проектобюджетите на БНР и Българска национална телевизия за следващата година Съвет за електронни медии одобри проектобюджетите на БНР и Българска национална телевизия за следващата година
Единодушно с пет гласа " за " членовете на Съвета за електронни медии утвърдиха проектобюджета на Българското национално радио за 2021 година,...
Виктор Серафимов е член на новоучредената партия на Цветан Цветанов - " Републиканци за България ".
Преди дни Серафимов приказва за Цветанов и групировката пред националното радио, което заяви, че мандатът в Българска национална телевизия изтича на 28 септември, т.е. той не е препоръчан за нов.
" Ако някой е неудовлетворен от политиката на ГЕРБ, може да се прелее в „ Републиканци за България “, само че това не е отмъкване, това са естествени процеси, хората сами взимат тези решения. “, изясни той.
Серафимов разясни, че не е бил партиен член, политическият му опит е дребен и влизав този план като специалист. „ Републиканци за България “ ще бъде парламентарно показана партия в идващия парламент, предвижда още Виктор Серафимов.
 Цветанов: ГЕРБ и Движение за права и свободи са едно цяло Цветанов: ГЕРБ и Движение за права и свободи са едно цяло
България се нуждае от предварителни парламентарни избори, тъй като настоящето ръководство се е изчерпало. В доста случаи Движение за права и свободи и ГЕРБ са като ед...
В партията на Цветанов е също водещият в Българска национална телевизия Горан Благоев, а и притежателите на заличената телевизия BiT - братя Вълневи от Чикаго.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР