Виктор Генев, Антоан Бароан и Николай Минков се завръщат в

...
Виктор Генев, Антоан Бароан и Николай Минков се завръщат в
Коментари Харесай

Виктор Генев, Антоан Бароан и Николай Минков се завръщат в състава на Ботев за мача срещу ЦСКА - София

Виктор Генев, Антоан Бароан и Николай Минков се завръщат в състава на Ботев (Пловдив) за идното домакинство на " канарчетата " против ЦСКА - София в отсрочен мач от 5-ия кръг на efbet Лига, оповестиха от пловдивския клуб. Двубоят е в сряда (19 октомври) от 18:45 часа въз основата на " жълто-черните " в " Коматево ".

Капитанът Виктор Генев и голмайсторът на отбора Антоан Бароан пропуснаха мача на Ботев против Пирин (Благоевград) в събота поради насъбрани жълти картони, само че ще бъдат разполагаем на старши треньора на " канарчетата " Желко Копич за дуела с " алените ". Същото се отнася и за Николай Минков, който отсъстваше в последната турнирна среща на " канарчетата " поради контузия, само че към този момент е възобновен и ще бъде на линия за мача с ЦСКА - София.
 Ботев (Пд) желае допинг-контрол за мача с ЦСКА - София? Ботев (Пд) желае допинг-контрол за мача с ЦСКА - София?
От Ботев (Пловдив) използваха обществените мрежи, с цел да призоват почитателите за поддръжка в идния конфликт: " Призоваваме ботевистите да изпълнят трибуните на " Футболен комплекс “Ботев 1912 ” и за следващ път да спечелим борбата на терена и трибуните ", написаха от " жълто-черния " клуб.

Билетите за дуела към този момент са в продажба онлайн, като в деня на мача ще се продават и в клубния почитател магазин. Касата пред " Футболен комплекс Ботев 1912 " ще отвори два часа преди началото на срещата.

Пропуските са на следните цени: 
- Централна естрада - 10 лева;
- Трибуна Юг - 8 лева; 
- Cектор Гости - 8 лв..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР