Виждате ли онова момиче със семплия костюм, удобните черни обувки

...
Виждате ли онова момиче със семплия костюм, удобните черни обувки
Коментари Харесай

Жената Козирог – игри за напреднали: Aко тя не желае да направи нещо, почти е невъзможно да я накарате

Виждате ли това момиче със семплия костюм, комфортните черни обувки и погледът насочен в една точка? Стойката й е изправена и имате възприятието, че няма мощ, която да я помръдне от мястото, на което стои сега. Е, прави сте – нормално в случай че тя не желае да направи нещо, съвсем е невероятно да я накарате.
Здраво стъпила на земята, тя не се оглежда в небето за празни фантазии и безполезни очаквания. Това не значи обаче, че при нея те липсват – просто са много по-практични или недостижими за множеството хора. А също и самата тя – надали ще я видите измежду шумни компании, ненадеждни хора, на безсмислени събития.

Тя има своите цели и е извънредно отдадена на кариерата си и идеите, за които работи. Често я считат за работохоличка и безскрупулна бизнес дама, само че истината е, че тя не би постъпила непочтено, с цел да реализира мечтаното. Безкомпромисно да, само че не и непочтено. Истината е, че кариерното развиване за нея не е самоцел, а е подбудено е потребността й от сигурност и финансова непоклатимост. Нейното вродено възприятие за мярка, почтеност и дисциплина нормално я извеждат измежду първите позиции в компанията, за която работи.
Придирчива е, както към себе си, по този начин и към мъжа до себе си.

Ако сте неакуратен, развей прахуляк и ви липсва обикновена просвета в общуването нямате никакъв късмет. Тя не понася свалячите с голямо самочувствие без покритие, както и да си губи времето с краткотрайни връзки. Тя желае сериозен, упорит и образован мъж, подобен с който да се гордее. Под студената осанка и премерено държание, крие големи ресурси пристрастеност и страст. Един път покорена, тя дава доста във връзката – с наслада удовлетворява желанията на мъжа си. Единственият проблем е, че постоянно не съумява да се довери до дъно на избраника си или пък го мъчи с искания.

Истината е, че любовта за нея е уязвимост, която не постоянно е подготвена да си разреши. Затова е и доста внимателна и мъчно се разкрива.Ако превъзмогне мнителността си и желанието да управлява обстановката непременно, от нея излиза великолепен сътрудник – правилен, предан, кадърен да поддържа обичания си при всевъзможни условия.
Често обаче няма шанс в любовта и прави неверни избори за това за кой се дами. Но даже и в такива случаи, ще остане с горно вдигната глава и ще резервира своето достолепие и това на мъжа.
Ако се усеща обичана и одобрявана, тя става отлична стопанка и брачна половинка, строга, само че всеотдайна майка. С нея в никакъв случай няма да се притеснявате да се появите и измежду най-отбраното общество, да й доверите и най-тъмните си секрети или че ще останете без чисти ризи. В нейния спретнат свят има място единствено за един мъж – шанс ще е да сте вие.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР