Виждаме рязка еманципация на правителството на ПП от президента Радев

...
Виждаме рязка еманципация на правителството на ПП от президента Радев
Коментари Харесай

Политолог: Виждаме рязка еманципация на правителството от президента Радев

" Виждаме внезапна равноправност на държавното управление на Политическа партия от президента Радев и напълно явно разделяне по оста да се купува ли съветски газ по новите условия на " Газпром. Маските паднаха. Разбра се кой кой е, кой защо играе, кой е подготвен да работи в моменти, в които ножът опира до кокала и в каква посока ", разяснява пред политологът Явор Сидеров.

" Предсрочните избори не са алтернатива сега, само че размесване и държавен ремонт може да има ", предвижда Явор Сидеров.

Според него е налице " тънко калиброване на позициите по най-различни тематики ".

" И промени в държавното управление, и разбърквания на политическите пластове са изцяло вероятни, само че не мисля, че сме на прага на предварителни избори тъкмо в този момент. "

За разлика от други страни, газът съставлява 14% от енергийния микс у нас, само че те са значими, тъй като имат обществено значение и частично зареждат промишлеността, посочи политологът.

" Отзвукът от прекъсването на газа има доста по-директен обществен резултат. Има обществена цена това. Тя ще се усети идната зима. В промишлеността се усеща в този момент и незабавно. Но като цяло не е злополука. "

От основна значимост е въпросите на енергийната политика в Европейски Съюз да бъдат договаряни групово, с цел да може да бъде мощен на масата на договарянията и да не се получава разнобой, разяснява Явор Сидеров.

" Просто би трябвало да се приказва на един глас. Този разнобой се получава от справедливи действителности. Политиката на съветската страна постоянно е била да се договаря самостоятелно, с цел да може самостоятелно за извива ръце. "

Според Сидеров от визитата на българската делегация в Украйна " особени нови потресаващи разкрития няма да дойдат ", тъй като знаем какво става на терен.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР