Виждаме много различни данни от публикуваното от екзитполовете. Извадката е

...
Виждаме много различни данни от публикуваното от екзитполовете. Извадката е
Коментари Харесай

Деян Николов: Нашите данни са много различни от екзитполовете

Виждаме доста разнообразни данни от оповестеното от екзитполовете. Извадката е прекомерно дребна, тъй като паралелното броене занапред стартира, а и гласуването с хартия ще забави процеса. Това разяснява пред Българска национална телевизия претендентът за кмет на София от " Възраждане " Деян Николов.

Той съобщи още, че балотажът във Варна не им се е изплъзнал.

" Очакваме нашият претендент да бъде на балотаж. Цял ден получаваме като информация, че е имало опашка по екзитполове и е имало умишлена операция на данните към социологическите организации, " изясни Николов.

Николов предвижда, че " Възраждане " ще бъде фактор на всички места в локалната власт и ще има мощно наличие, на доста места като втора или трета мощ в локалните паралменти.

" Оттук нататък следва през идващите четири години да градим нагоре, като аз имам вяра, че в някои регионални градове ще бъдем на балотаж и възможностите ни никак не са дребни ".

" Възраждане " ще гласоподават за положителните хрумвания и срещу неприятните. Още нямат решение кого да поддържат на балотажа в София, до няколко дни ще излязат със мнение.

" По принцип нямаме политика да насочваме нашите гласоподаватели, тъй като те са извънредно сериозни, а и ние ги почитаме - обидно е да кажеш на хората да гласоподават по еди какъв си метод. Всеки има глава на раменете си, сериозно мислене и може да реши кого да поддържа, ".

Заяви, че ГЕРБ и ПП-ДБ се едно цяло и няма по какъв начин да бъдат в борба. Определи ги като двете страни на една и съща монета, които са в коалиция.

" Еднакво не харесваме едните и другите, те са зло за България и считам, че го потвърждават непрекъснато с политиката си в Народното събрание, а ГЕРБ в последните години - и с ръководството си на локално равнище в страната ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР