Автомобил на НСО, в който се е возил Кирил Петков,

...
Автомобил на НСО, в който се е возил Кирил Петков,
Коментари Харесай

Кола на НСО, с която пътувал Кирил Петков, катастрофира край Аксаково

Автомобил на НСО, в който се е возил Кирил Петков, е аварирал към 17.30 ч. на входа на Аксаково. Катастрофата е провокирана от автомобил, излязъл от път без преимущество, оповестиха за Българска национална телевизия от НСО. В него са пътували възрастни мъж и жена. Шофьорът на лекия автомобил е умрял на място. Няма потърпевши в автомобила на Националната работа за защита.



Днес следобяд автомобил на НСО се е движил от Добрич към Варна, в който е бил съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков. Той е трябвало да има среща с гласоподаватели във Варна. Около 17:30 часа на входа на град Аксаково от непряк път излиза автомобил, който не стопира на знак СТОП и се блъска в колата на НСО.

От конфликта на място умира водачът на автомобила, а жена от колата на НСО е в тежко положение с заплаха за живота в болница " Света Анна " във Варна. Други трима са прегледани и са освободени за домашно лекуване, те са с леки пострадвания.

" Малко преди гр. Аксаково от вторичен път, излиза втори автомобил, който не стопира на знак СТОП и се включва в пътното платно. От там се осъществя ПТП, при което за жалост на място почива лидера на втория автомобил. Във втория автомобил са се движили мъж и жена на 60 и 63 години. Жената е в тежко положение, откарана в болница с голям брой контузии. От автомобила на НСО в него са се движили четири лица, лидерът също е откаран в болница, както и останалите пасажери. Тяхното здравословно положение все още е положително ", изясни ст. комисар Андрей Ангелов, шеф на ОД на МВР-Варна.



" Доведени и прегледани при нас са трима пациенти. Единият е по-тежко потърпевш със съчетана контузия, признат е в реанимация. Останалите са освободени за домашно лекуване ", сподели доктор Маргарита Станкова, УМБАЛ " Св. Анна " - Варна.

НСО оказва цялостно подпомагане на Министерство на вътрешните работи и на способената Военно-окръжна прокуратура за изясняването на обстоятелствата и събитията към случая.



фотоси: Българска телеграфна агенция

На мястото на злополуката текат следствени дейности и колите към момента не са вдигнати. Те се водят от боен следовател и боен прокурор.

Вижте директното включване на Нивелина Няголова

Преди минути Кирил Петков изрече съболезнования на околните на умрелия водач в профила си във " Facebook " и написа, че стопира предизборната си акция.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР