Виждам сериозна необходимост и шанс за правителство с втория мандат.

...
Виждам сериозна необходимост и шанс за правителство с втория мандат.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Виждам сериозна необходимост и шанс за правителство с втория мандат

Виждам сериозна нужда и късмет за държавно управление с втория мандат. Това съобщи в студиото на " Панорама " по Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Той разяснява, че при излъчен от втория мандат министър председател ще има гаранция, че правосъдната промяна ще се случи, а няма да бъде сменена, което по думите му сме виждали преди.

" Трябва да погледнем за какво съществува това разделяне, при обстоятелството че приказваме едни и същи неща като цели и констатации. Това съмнение има своите учредения в близката ни история. Фундаменталният проблем е невъзможността българските жители да повярват на политическата класа, че е способна да сложи ползите на обществото над личните си ползи ".

Този проблем има решение и се назовава правосъдна промяна, което ще разреши тези, облечени във власт, да имат боязън от закона, добави Иванов.

" Иван Гешев е позор за българската прокуратура ", съобщи Христо Иванов.

Според него в пълномощията на нормално Народно заседание е да направи тези промени, които да разрешат въвеждането на действителна ефикасна отчетност.

" Ние желаеме фигурата на основния прокурор да бъде отстранена от позиция на нейната политизация и свръх овластеност ", съобщи Христо Иванов.

По думите му с цел да може да бъде решена политическата рецесия в дълбочина, би трябвало да се стартира от правосъдната промяна. Законът ще важи еднообразно за всички, съобщи Христо Иванов.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР