Вие вярвате ли, че ИТН наистина има 3,83% на последните

...
Вие вярвате ли, че ИТН наистина има 3,83% на последните
Коментари Харесай

Тошко: Не сме в парламента заради кодовете на Киро!

" Вие вярвате ли, че Има Такъв Народ в действителност има 3,83% на последните избори? Помните ли думите на Георги Свиленски за кодовете, които му е предложил Кирил Петков? Това го споделят хора, които са вътре в Народното събрание, не го настояват аз ", хвърли бомбата Тошко Йорданов на предконференцията на " ИТН " по отношение на референдума за президентска република.

Сценаристът на Слави отхвърли да отговори по-конкретно дали счита, че има изборни операции, само че уточни още веднъж поръчаното от Има Такъв Народ изследване от социологическата компания " ИПСО ", която дава 8,5 на 100 за партийката на Дългия.

По отношение на милиарда, който Кирил Петков твърди, че Трифонов му е изискал, Слави сподели: „ Гледах това, което заяви Кирил Петков по bTV, когато заместваше Венко Сабрутев.

Това е безспорна неистина. Защо лъже по този начин – нямам никаква визия. Няма подобен милиард, не съм му се обаждал “, отсече той.

Съдя Кирил Петков, на 21 април е първото дело, за това, че афишира неистини. А мен кой ме съди – нямам никаква концепция “, уточни Трифонов. По наша информация искът е на стойност 50 000 лв..

По отношение на декларацията си, той съобщи, че дълго време се показва по малкия екран и е очевидно по какъв начин си изкарва парите. " От друга страна, съм обект на жълт интерес. Взех решение, което не е вярното решение. Това, че не депозирам декларация, имаше своето разследване. На мен са ми правени инспекции, сега продължава да ми се прави инспекция за всичко, което владея ", съобщи той. 

Дългия се изрече и по обичаната си тематика " Македонияяя ". " Нашият външен министър непрекъснато беше заобикалян и това е една от аргументите Кирил Петков в този момент да не е министър председател. Той си изми ръцете и се скри за Народното събрание. За рухването на ветото да си поемат отговорност Политическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България ".

" Ветото би трябвало да се върне - това е единственият механизъм, с който да противодействаме на чудовищната антибългарска акция в Скопие ", единомислещи бяха Тошко и Дългия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР