Вие сте смел огнен знак, но годината ви не започва

...
Вие сте смел огнен знак, но годината ви не започва
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2023 г.: Овен

Вие сте самоуверен огнен знак, само че годината ви не стартира с гърмежа, който може да очаквате. Вашият напускащ планетарен водач Марс е назадничав в многостранния въздушен знак Близнаци при започване на януари, придавайки на вашата персона по-спокойна и мирна атмосфера, в сравнение с сте привикнали.

Експанзивният Юпитер обаче прекарва първите няколко месеца от годината във вашия конкурентен знак, тъй че не забравяйте да се утвърдите. Време е да разширите мозъка си и да се насочите към нещата, които желаете. Целта на това упражнение е в действителност да повярвате в себе си и да постигнете задачите и фантазиите си. Други хора могат да го създадат, тъй че за какво не и вие?!

Раненият боец - метеоритът Хирон ще пътува с вашия мощен знак още веднъж и през новата година, което ви оказва помощ да работите по персонални проблеми, които са ви пречели да достигнете същинския си капацитет. Вашият фамилен живот е извънредно комплициран през 2023 година, само че този интровертен пренос може да бъде съществена част от вашия лековит развой. В качеството си на мощен огнен знак, вие не обичате да се спирате на възприятията си, само че оправянето с същинската ви болежка може да има необикновено позитивен резултат тази година.

И не забравяйте да отбележите в календара си новолуние и слънчевото затъмнение във вашия знак в средата на април, тъй като това ще бъде най-хубавото време за проявяване на това, което желаете тази година. Нещата надали ще се развият по метода, по който мислите, че ще станат, само че това е вашият късмет да преосмислите по дяволите вашите цели и фантазии. Мислите, че не можете да измислите това, което желаете от Вселената? Тези необикновено решителни лунни събития споделят " гледайте ме ".

Що се отнася до парите и финансите, може да започнете да получавате помощ от Юпитер, което може да ви разреши да закупите парцел за себе си през тази година. Просто би трябвало да сте деликатни към въздействието на Сатурн, с цел да не пострадат спестяванията ви. С вярно обмисляне на средствата и самообладание може да съумеете да управлявате паричния поток в вярната посока. През 2023 година придвижването на Марс може да ви поддържа в осъществяването на вашите професионални стремежи през първото тримесечие. Все отново би трябвало да контролирате нападателните си отговори и да запазите самообладание в работата си. Във втората фаза има огромни шансове за реализиране на добър пробив в бизнеса и покачване или нова работа. Последното тримесечие може да бъде цялостно с приятни изненади и ще даде ненадейно достижение под формата на покачване или самопризнание за вашата упорита работа и старания. Въпреки това, просто не разчитайте единствено на шанса и положете всичките си старания, до момента в който поемате пресметнати опасности, тъй като Сатурн може да повлияе на рутинната ви работа и шанс.

Здраве

Здравето би трябвало да бъде един от главните ви фокуси от второто тримесечие. Редовното правене на леки извършения и медитация може да ви помогне да преодолеете мощното въздействие на Сатурн върху вашето физическо положение. Не правете компромис със здравословните си хранителни привички и се пробвайте да избягвате нездравословна храна. Също по този начин би трябвало да балансирате страстите си и да избягвате ненужния стрес, тъй като комбинацията от Раху с Юпитер във вашия хороскоп може да докара до известно негативно въздействие, което да докара до загуба на вашата сила и похищение на вниманието от задачата ви.

Любов

Юпитер предвещава удобни условия за брак и любовна връзка, само че ще би трябвало да отдадете цялото си внимание върху връзките си. Опитайте се да отделите малко време на колегата си, с цел да избегнете зловредното въздействие на планетите върху връзката ви. Избягвайте да получавате въздействие от трето лице и водете здравословен и пряк диалог с колегата си, с цел да избегнете недоразумения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР