Вие сте от онези двойки, които правят секс веднъж или

...
Вие сте от онези двойки, които правят секс веднъж или
Коментари Харесай

Няколко причини да не правите секс със съпруга си

Вие сте от тези двойки, които вършат секс един път или два пъти за шест месеца или даже една година? Ако това е реалност във вашите връзки, значи сте изправени пред проблем, написа jenite.bg.

Сексът е много значим – поддържа вас и колегата ви прочувствено и физически свързани. Като се има поради, че сексът е това, което свързва двама души, с изключение на любовта, е належащо да се оценят факторите, които предизвикват забележителна липса на фамилиарност. Следователно ви предлагаме няколко постоянно срещани аргументи, заради които може да избягвате секс с колегата си.

Стрес, безпокойствие и ниско самочувствие

Това са едни от водещите фактори, които изясняват загубата на полово предпочитание при мъжете и дамите. При стрес на работа, забързано всекидневие и понякога проблеми с ниското самочувствие е мъчно даже да се мисли за благополучие и наслаждение, да не приказваме за секс. Финансовите проблеми и несигурността са друга съществена причина стресът да ви завладее напълно.

Предишни неразрешени спорове

Когато остарели несъгласия излязат на напред във времето, може да стане грозно. И да не приказваме, че става все по-трудно да се чувствате привлечени от колегата си. Нужно е да успокоите пристрастеностите, с цел да можете да ги разгорите още веднъж, само че този път в спалнята.

Загуба на либидо при всеки от сътрудниците

Ако някой от сътрудниците се сблъсква със забележителна липса на полово предпочитание, това може да бъде дразнещо и за другия сътрудник. Въпреки че тук никой не е отговорен, другият сътрудник може да упрекна половинката си за неналичието на фамилиарност във връзката. И безспорно това ще докара до спомагателни разриви в връзките.

Основни проблеми в връзките

Ако някой от сътрудниците е изневерил, излъгал е, наранил или предал другия, тогава сексът несъмнено ще остане на назад във времето. В такива случаи решаването на прочувственото противоречие става първият приоритет, а не каквато и да е физическа връзка.

Злоупотреба с субстанции и зависимости

Всяка форма на корист с субстанции, която включва алкохол и опиати, е съществена опасност за сполучливия полов живот. Пристрастяването към порнографията може да изобрази нереалистични и нездравословни упования от колегата, които могат да разрушат прочувствените и физически параметри на връзката. Също по този начин може да повлияе значително на половото показване на човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР