Видео с умението на огнебореца Георги Георгиев да изкачва висока

...
Видео с умението на огнебореца Георги Георгиев да изкачва висока
Коментари Харесай

Холивуд ахна по наш пожарникар ВИДЕО


Видео с умеенето на огнебореца Георги Георгиев да изкачва висока постройка със стълба единствено за няколко секунди провокира възторг оттатък Океана. Световноизвестната актриса и някогашна половинка на Бен Афлек Дженифър Гарнър показа фрагментите и се изуми по какъв начин човек може да се движи толкоз бързо и акробатично по постройка. Тя ги показа със своите 8 милиона почитатели в обществените мрежи и натрупа голям брой гледания и лайкове.

Официално упражнението си води подготовка по нанагорнище с щурмова стълба - една от дисциплините в пожароприложния спорт. Отличията на Георги, който е родом от Пловдив, само че сега служи в Районна пожарна работа - Казанлък, са безброй. През 2018 година слага републикански връх от 14,47 сек. в дисциплината " нанагорнище с щурмова стълба ". Има и бронзов орден от международно съревнование в Русия година по-късно, когато тимът на дирекцията завоюва трето място в дисциплината пожарна щафета 4 по 100 метра.

 Георги мечтае от дете да е огнеборец

Георги мечтае от дете да е огнеборец

Видеата, които Георгиев качва в обществените мрежи, се радват на нечуван интерес и общият им брой гледания доближава до над 100 милиона. Вероятно по този начин и Дженифър Гарнър е попаднала на българина и е решила да показа рядко срещаните му умения.

" Качих клипчето за разпространение на спорта, само че не съм предполагал в никакъв случай, че ще събере подобен интерес ", споделя огнеборецът, който е на 27 години, само че още от дете мечтае тъкмо това да бъде неговата специалност.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР