Видео на унищожаването на сирийския танк Т-72 публикува Пентагонът. Военното

...
Видео на унищожаването на сирийския танк Т-72 публикува Пентагонът. Военното
Коментари Харесай

САЩ показаха удара срещу сирийския танк

Видео на унищожаването на сирийския танк Т-72 разгласява Пентагонът.

Военното министерство на Съединени американски щати популяризира фрагменти от удара, осъществен от безпилотен аероплан (дрон) през вчерашния ден в източната провинция Дейр ез Зор. При бомбардировката починаха трима бойци от армията под командването на президента на близкоизточната страна Башар Асад, напомня РИА Новости.

Американският удар стана мотив един от главните съдружници на Дамаск – Москва да упрекна Вашингтон в подкрепяне на терористите, както Русия назовава въоръжената съпротива против сирийския държавен глава.

Реакцията на Москва пристигна откакто Съединени американски щати разпространиха информация за гибелта на съветски жители в резултат на американски бомбардировките в Сирия. Днес представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че е допустимо в близкоизточната страна да има негови съграждани, биещи се на страната на Асад.

В същото време прес секретарят на Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила съобщи, че тези хора не са част от съветската войска. "Нашите военни са дислоцирани край средиземноморския порт Латакия и за това имаме позволение от управляващите в Сирия ", уточни още Песков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР