ВезниПрочетете ощеЗа да избегнете спорове и конфликти, освободете гнева и

...
ВезниПрочетете ощеЗа да избегнете спорове и конфликти, освободете гнева и
Коментари Харесай

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец МАЙ

Везни
Прочетете още
За да избегнете разногласия и спорове, освободете гнева и безсилието си посредством извършения и спорт. Възможно е през този месец да се основат предпоставки за струпване на напрежение и остра потребност за единствено одобряване. Напрежение в фамилен проект е допустимо да възникне, в случай че сте прекомерно настъпателни, по тази причина използвайте цялото си самообладание и съпричастност. Май месец може да се окаже насилствената повратна точка, през която ще се чувствате притиснати и натоварени. Понякога може да се изолирате и обезсърчите. Бъдете изключително търпеливи и внимателни, тъй като този  интервал е извънредно рисков във финансов аспект.

 

Скорпион

Навярно този месец потребността ви от обич и любов ще се усилва, само че ще би трябвало да поработите върху себе си по-усилено, с цел да получите това което желаете. Препоръчително е да преодолеете задаващите се инертност и нарцисизъм. Ако възнамерявате да се срещнете с нова обич ще се наложи да внимавате и да не понижавате стандартите си, единствено с цел да задоволите вашите потребности. Избягвайте „ прахосването “ на пари или да изпадате в задължения. Душевността ви ще разкрие нови благоприятни условия, която усилва шанса ви да вършиме нови открития и да създавате нови другарства. Ако сте в интимна връзка, това което би трябвало да извършите е да изразите възприятията си по-ясно от преди. Месецът е релативно добър във финансово отношение.

 

Стрелец

Неочаквани вести или инцидентни срещи могат да доведат до нови вълнуващи благоприятни условия. През месец май ще се усилят желанията ви за обществен контакт и любовна приятност. Това е най-хубавото време за запознанства, тъй като по-меката ви любяща страна ще балансира сантименталната ви същина. Съществуващите любовни връзки ще процъфтяват, а различията могат да бъдат позволени с относителна лекост. Месецът е превъзходен за започване на креативен планове. Вашите ежедневни дейности ще стават по-стимулиращи и вълнуващи. Месецът е добър във финансово отношение, тъй като ще предостави  автентичност и изпробване за вашият разцвет.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР