ВезниАко сте се разделили наскоро от дълга връзка, ще трябва

...
ВезниАко сте се разделили наскоро от дълга връзка, ще трябва
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец ЮНИ

Везни
Ако сте се разделили неотдавна от дълга връзка, ще би трябвало да изчакате малко преди да се впуснете в нова сантиментална случка. На необвързаните и самотните също ще им се наложи да останат в чакалнята на Венера известно време. В професионалната сфера, при започване на юни, активността ви постепенно, само че несъмнено ще върви напред. Но към края на месеца, има възможност да поискате да промените работата си, поради интензивния и забързан работен темп, който ви уморява. Препоръчително е да сте транспарантни във финансовите си действия през юни. Може да се наложи да измененията старите вложения. Най-добре ще бъде, да намерите нови браншове, в които да инвестирате, с цел да ограничите възможни загубите.
Скорпион

Бъдете изключително деликатни през този месец! Проблемните връзки ще прогресират, защото и двамата ще положите всичките си старания да заровите томахавките и да започнете на чисто. През юни, звездите ви приканват да намерите сили в себе си и да положите всички старания за вашите ползи. Трябва да имате правила и да се борите за тях, когато си търсите вашите ползи, тогава ще имат почит към вас от страна на работният екип. През месеца би трябвало да се насочите към отдаването и закупуването на недвижими парцели. Има сериозна възможност цената на земя и парцели да нараства фрапантно и това може да ви донесе положителни облаги. Инвестирайте рационално.

Стрелец

Неочаквани вести или инцидентни срещи могат да доведат до нови вълнуващи благоприятни условия. През месец юни ще се усилят желанията ви за обществен контакт и любовна приятност. Това е най-хубавото време за запознанства, тъй като по-меката ви любяща страна ще балансира сантименталната ви същина. Съществуващите любовни връзки ще процъфтяват, а различията могат да бъдат позволени с относителна лекост. Месецът е превъзходен за започване на креативен планове. Вашите ежедневни дейности ще стават по-стимулиращи и вълнуващи. Месецът е добър във финансово отношение, тъй като ще предостави  автентичност и изпробване за вашият разцвет.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР