вете обновени племена на Жътварите и на Рибарите премериха сили

...
вете обновени племена на Жътварите и на Рибарите премериха сили
Коментари Харесай

Александър е първият номиниран за елиминация в „Игри на волята: България” тази седмица

вете актуализирани племена на Жътварите и на Рибарите премериха сили в първия номинационен конфликт за седмицата. Победата този път зависеше от всеки един от тях – играчите от всяко племе се изправиха един против различен в серия от самостоятелни дуели на платформа във в морето. Всеки от тях можеше да завоюва точка за племето си, в случай че в три от пет рунда успее да изтласка съперника си във водата благодарение на специфичен щит.

Двубоите бяха динамични и лидерската позиция се променяше постоянно. Сред най-драматичните и оспорвани беше конфликтът межди Чудомир и Любомир. Вторият рунд приключи с контузия за играча на Жътварите. Отборът реши да направи промяна, макар че имаше опцията да вземе точката без пердах. На платформата против Чудомир излезе Тодор, който си изпусна нервите и наруши разпоредбите, избутвайки съперника си с ръце. Шампионът по жиу-жицу загуби и двата дуела, в който взе участие. Всички бяха сюрпризирани от битката сред Ваня и Йоанна. Привидно преимущество имаше каскадьорката, само че студентката от Йейл се оказа костелив орех и огромната ѝ пъргавина изтощи съперника ѝ. Победител от конфликта излезе Ваня след смяна в разпоредбите и решителен рунд, който тя завоюва.



Някои Рибари признаха, че са били учудени от представянето на Вайс, който помиташе съперниците си. Интересът притегли и конфликтът сред Екатерина и Симона. Търговският представител срещна отпора на огромната сестра на Йоанна, само че той не беше задоволителен, с цел да Катя завоюва точка за Рибарите. В решаващия десети конфликт излязоха Лазаринов и Владислав – при четири изиграни рунда жандармеристът съумя да завоюва три от тях и по този метод донесе успеха за своето племе.



Загубата на Рибарите ги изпрати на Номинационен съвет, а край лагерния огън като най-слабото звено в племето беше посочен Александър. Той събра най-вече точки и се оказа първия номиниран за елиминация тази седмица. Неговият съперник ще стане явен след втората Номинационна борба на Арената.



С какво предизвикателство ще се сблъскат тимовете и кой от тях ще си тръгне като победител? Гледайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР