Весислава Танчева е пиар специалист в Института за изследване на

...
Весислава Танчева е пиар специалист в Института за изследване на
Коментари Харесай

Не ви харесва, че пак ни навират трафикантските ни схеми в очите?

Весислава Танчева е пиар експерт в Института за проучване на популацията и индивида към Българска академия на науките. Текстът е от профила й във " Facebook " и е във връзка изявлението на френския президент Еманюел Макрон за списание Valeurs Actuelles, в което той сподели: " Предпочитам да имаме законна, записана, учредена на квоти имиграция за избран брой години, в сравнение с потайната, нерегистрираната работа. Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д`Ивоар, които са тук и правят работа, в сравнение с българи или украинци с техните незаконни канали. " По този мотив министърът на външните работи Екатерина Захариева подреди на посланика на България в Париж да връчи протестна нота.

Не ви харесва, че отново ни навират трафикантските ни схеми в очите?

Е, за какво, да не би нещо да се е трансформирало у нас?

Макрон повтаря едно и също, откак е станал президент, холандците - и те. Слушаме напълно същите рецензии и обстоятелства от години.

Но ви е някак успокоително да гледате по какъв начин Борисов по роднински потупва Макрон по гърба и в просташка искреност му приказва на " ти ", все едно по този начин ще заличи отчетите на френските служби?!

Няма да стане, за не знам кой следващ път го дублирам. Няма.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР