Вероятно помним, че миналата година на снимачната площадка на филма

...
Вероятно помним, че миналата година на снимачната площадка на филма
Коментари Харесай

Приключи ли кариерата на Алек Болдуин

Вероятно помним, че предходната година на снимачната площадка на кино лентата Rust, в който взе участие Алек Болдуин, бе убита сътрудника му Халина Хътчинс. Още тогава стана ясно, че артистът е държал револвера, който е бил зареден с бойни патрони и е избухнал.
 Халина Хътчинс, Алек Болдуин и отчетът на ФБР, съгласно който артистът е дръпнал спусъка
Дръпнал ли е спусъка Алек Болдуин

Какво сочи последният отчет на ФБР за гибелта на Халина Хътчинс

След тази трагична преживелица и гибелта на Хътчинс, за Алек Болдуин се предсказваше, че с това идва и краят на кариерата му. Сигурно обаче ще изненадаме мнозина като споделим, че в действителност на артиста му следва да влезе в нова роля, с която да си даде късмет да се завърне към киното. Пардон, най-малко към този момент, към театъра.
 Снимка 585855

Може и да сме привикнали да гледаме Алек Болдуин повече във филми, в сравнение с в постановки, само че фактът си е реалност. Следващата му роля ще го провокира да се качи на театралната сцена. И то не на коя да е, а на бродуейската, написа New York Post.
 Алек Болдуин, Хейли Болдуин Бийбър, гибелта на Карол Болдуин и по какъв начин фамилията уважи паметта ѝ
Загубата на семейство Болдуин

Лошите вести показа артистът Алек Болдуин

Засега се знае, че артистът ще взе участие в нова версия на театър, озаглавен Art, който споделя за другарството сред четирима души, все ценители на изкуството. Източниците на изданието разкриват още, че Алек Болдуин ще си партнира на сцената с Тони Шалуб (актьорът от " Монк " ), както и Джон Легуизамо. Режисьор пък ще бъде Матю Уоркъс, който е работил и по първата версия, излязла още през 1998 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР