Вердер (Бремен) привлече със свободен трансфер нападателя Давид Ковнацки от

...
Вердер (Бремен) привлече със свободен трансфер нападателя Давид Ковнацки от
Коментари Харесай

Вердер привлече полски национал

Вердер (Бремен) притегли със свободен трансфер нападателя Давид Ковнацки от втородивизионния Фортуна (Дюселдорф), заяви клубът от Бундеслигата. 

" Наистина сме удовлетворени, че успяхме да убедим Давид да се причисли към Вердер, тъй като знаехме, че към него има интерес от други клубове ", сподели основният скаут на бременци Клеменс Фритц. 

" Той направи ужасно усещане във Фортуна този сезон освен като голмайстор, само че и с голови асистенции ", добави треньорът на Вердер Оле Вернер. 

Ковнацки вкара 26 гола и даде 17 асистенции в 99 мача за Дюселдорф във всички шампионати. До момента той има седем мача за националния тим на Полша. 

" Имах няколко други предложения от топ клубове, само че реших, че във Вердер ще се усещам най-добре ", разяснява Ковнацки пред клубния уебсайт. 

Междувременно Вердер възнамерява да удължи контракта на треньора Вернер, откакто той оказа помощ на тима да избегне изпадане във Втора Бундеслига. 

" Бихме желали да удължим неговия контракт. Нашата цел е този въпрос да бъде организиран преди началото на идващия сезон ", сподели Фритц пред новинарския портал Deichstube. 

Вердер, където играе българският национал Илия Груев, си обезпечи оставането в Бундеслигата след тъждество 1:1 с Кьолн в събота и договорът на Вернер автоматизирано би трябвало да бъде продължен до 2024 година. Сега обаче клубът желае да договаря за нов контракт за най-малко две години. 

" Ние сме в напреднали договаряния с него, макар че към момента нищо не е финализирано ", сподели Фритц.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР