Вера Уанг изглежда невероятно на 74 години и в това

...
Вера Уанг изглежда невероятно на 74 години и в това
Коментари Харесай

Когато Вера Уанг изглежда на годините на дъщерите си

Вера Уанг наподобява необикновено на 74 години и в това няма никакво подозрение. Това, което изненада почитателите ѝ обаче, е скорошното ѝ разобличаване, че си разрешава постоянно да се любува на McDonald`s, коктейли с водка и понички. " Ям McDonald`s, безусловно ", разкрива стилният дизайнер пред Page Six Style, като признава, че от време на време това се случва всеки ден.
 Вера Уанг на 74 и по бански
Как наподобява по бански Вера Уанг на 74

Продължаваме да гледаме и да не имаме вяра на очите си

" Поничките и водката също са ми уязвимост ", споделя още дизайнерката. Признанията на Вера идват, откакто тя влезе в заглавията с публикуването на невероятни свои фотоси, на които театралничи с оранжев състезателен сутиен и дънкови къси панталони. Кадрите получиха доста похвали от почитатели и доста от тях показаха какъв брой неостаряващ тип има.

И защото някой допуснаха, че с цел да наподобява по този метод или би трябвало да е върколак, или магьосница, Вера реши да обясни на своите онлайн почитатели нейните секрети, а именно  " работа, сън, коктейл с водка и малко слънце. "

В допълнение към това, че си разрешава да се любува на лакомства, Вера сподели, че усилената работа е това, което също оказва помощ да я поддържа млада и здрава. " По принцип съм работила през целия си живот, тъй че в действителност става въпрос за работа ", изяснява тя.

" Работата те поддържа млад и подтикван. Работя доста часове, отгледах две дъщери. Мисля, че заетостта е най-хубавият антидот за положително здраве. " Двете дъщери на Вера са Сесилия Бекер (33 г.) и Жозефин Бекер (30 г.).

Момичетата са от връзката ѝ с към този момент някогашния ѝ брачен партньор Артър Бекер, за който беше омъжена от 1989 година до 2012 година Когато не е съсредоточена върху работата, което включва обличане на звезди в запаметяващи се визии и да наподобява необикновено на всемирски събития, дизайнерката е заета със фамилията си.
 Вера Уанг, Клеопатра и по какъв начин реши да се маскира дизайнерката за Хелоуин
Вера Уанг отхвърля да остарее

Как се маскира дизайнерката за Хелоуин

От профилите на дъщерите ѝ в Instagram ясно се вижда, че са в страхотни връзки с майка си и постоянно прекарват време с нея. Вижда се и че на доста фотоси, на които театралничат дружно, Вера Уанг излежда като тяхна връстница.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР