Вера Михайлова Тодорова е родена на 22.11.1936 г. в с.

...
Вера Михайлова Тодорова е родена на 22.11.1936 г. в с.
Коментари Харесай

Феноменът Вера Тодорова: нищо не става с магическа пръчка, нещата стават бавно и полека

Вера Михайлова Тодорова е родена на 22.11.1936 година в с. Балдево, община Гоце Делчев. Икономист по обучение, тя е майка на двама синове и баба на трима внуци. Свръхестествените й качества се демонстрират едвам към края на 50-годишната й възраст. От тогава не стопира да оказва помощ на хората с лечебната си сила, която излъчва, и благодарение на светите икони.
– Г-жо Тодорова, виждам, че има опашка от заболели, които чакат за сеанси при вас. От по кое време започнахте да лекувате?
– След като се пенсионирах. Като че ли е трябвало да отгледам и децата си, с цел да стартира всичко. През 1994 година взех да сънувам един и същи сън. Аз съм от Неврокопския край. Там в село Балдево, местността Ратиките, баба ми има морава към 8 декара. Идва там свети Мина на кон и ми споделя:

„ Вере, ти ще лекуваш и ще градиш тука манастир. Това е доста остаряло и свещено място “. В това обръщение към мен светията изиска манастирският комплекс да има 30 стаи. Аз се изненадах, само че той изясни, че ще пристигна ден, в който като съградя храма, в него ще идват учени, интелектуалци и духовници от целия свят. В главата ми даже се запечата макет на този комплекс.
Около него ще седят невидимите 12 апостоли, които ще ми оказват помощ да лекуваме хората. Иначе съответно почнах като много по-млада, няколко дни поред седях до леглото на брат ми, болен от цироза. Облекчих му положението, съвсем оздравя, само че още не подозирах, че имам мощна сила на ръцете.
– Виждам с очите си, че помогнахте на детенце с ДЦП (детска церебрална парализа) да изправи телцето си и да отвори ръце. Чудеса се случват при вас всеки ден…

– Небесните доктори вършат чудеса в дома ми, аз съм нещо като медиум сред тях. Но нищо не става с магическа пръчка, нещата стават постепенно и бавно, вършат се доста и разнообразни операции, само че в първите сеанси, на първо време човек би трябвало да се пречисти енергийно. От тогава почва смяната – първо в астралното му тяло, след това на физическо равнище. Да ви кажа, мен доста не ме интересува каква е диагнозата. Моята задача е единствено да си подвигна ръката към иконата и да ви кача за лекуване горе в измеренията. От там нататък светиите си знаят работата. Болестите са проявени наши пороци и блокажи на сила, които скоро ще надраснем, даже имам вяра, че в бъдеще всички ще могат сами да възстановяват тялото си с молебствия. Свети Мина постоянно ми споделя, че душeвността ни е дадена да ни служи за положително, а ние непрекъснато сме нейни неприятни плебеи. Например някой ни обиди и ние със седмици, дори с години го мислим какво било, що било, за какво било. Махаш с ръка и го забравяш, това е лекуването за душите ни.

– Ваша пациентка изяснява, че след интервенция от израстък на главата с ваша помощ се движи, към този момент е здрава, даже има нещо като прорез на врата.

– Не са ми непознати безкръвните интервенции. Свети Мина ми разкри, че като пристигна някой болен свише, може и орган да му подменят, сърцето дори посредством астрална интервенция. Така се постанова доста постоянно да копират на астрално равнище информацията от здрав човек и да вършат по този начин трансплантация на някой болен. Много огромна просвета е това. Един ден несъмнено ще я разберем, само че към този момент единствено оказвам помощ на хората, доста не им описвам по какъв начин става това. Бог оказва помощ.

– Освен здраве тази небесна мощ от време на време ви и диктува, нали?

– Не единствено на мен, само че и на хората, които идват за помощ тук. Седнат и почват да пишат, рисуват всякакви неща. Имам стотици тетрадки и с благодарности от тях. Всичко става на духовно равнище. Никога не се знае от горната страна какво ще се реши за даден болен. Понякога самите хора си оказват помощ един на различен под въздействието на мощната сила, на която някак си аз разтварям вратата. Става някой от пациентите и стартира да върви като робот. Вземе благословия от иконата на Исус Христос, след това от светците и отива да пипне тъкмо там, където би трябвало, някой различен болен. Някаква мощ свише го движи и по този начин оказва помощ на близък си. Или му намества дископатията, или посредством него се внесе сила в даден болен орган. Добротата като че ли се предава като геометрична градация. Случва се и при мен да пристигна семейство с болно дете, а светиите да почнат да лекуват майка му или татко му. И то се оправя. Те си вземат решение „ от горната страна “ на кого каква сила му би трябвало. Само вярата да я има, чудесата се случват всеки ден у нас. Но и тези, които не имат вяра, и те като дойдат тук, след това отново се връщат, тъй като усещат облекчение.

– Разкажете за последния случай, в който помогнахте.

– Случаят е с една българка емигрантка в Германия, която пристигна тук за помощ. Казва се Керстин. Тя и щерка й имаха рак. Майката претърпяла интервенция по премахване на едната гърда, само че получила разсейки. Когато пристигна при мен, никой не й даваше късмет за нищо. Но „ от горната страна “ си я почистиха. Дъщеря й също оправиха. Докторите в Германия и в този момент се чудят какво става. Но не е единствено тя, предходната седмица помогнахме на мъж, който имаше проблем с краката, едвам се движеше, най-после и хоро заигра.

– Помагате и на доста деца с проблеми.

– Да, ето преди дни едно дете Росина пристигна с гръбначни изкривявания и му предстоеше интервенция от американски доктори. Тука в хола направихме 12 сеанса. Братята от горната страна я поемаха и те я раздвижваха. Детето изпадне като в захлас, хване се за дървената секция с пръстите. Те я навеждаха ту наляво, ту надясно, до момента в който главата й не опреше в пода. После й „ сменяха “ ръцете. След това Росина отиде при доктора, който я следи от дребна. Първо откри, че изкривяването е намаляло с 5 градуса, а след това с 10. Така, до момента в който пристигна времето за интервенция, Росина се възстановява. Няма по какъв начин тези чудеса да не ме радват и мен. Аз живота си съм посветила на хората. Много още образци мога да ви дам.

– Като медиум, какво друго ви „ споделят “ светците за България?

– И други чудеса занапред ще стават тук. У нас ще има център на любовта, знанието, силата и светлината. Ще се оказва помощ на положителните, на честните и праведните с безкрайна сила и непресъхваща жива вода. Лек за всяка болест ще има. Ще станем привлекателен нравствен център и за децата, които ще прииждат от целия свят. В България е отредено да бъде първият храм на всички религии. Така ми се дава. Всичко това към този момент е почнало през 2017 година, а към 2021 година България ще стане раят на земята. Сега стартира последният цикъл от международните катаклизми, по тази причина ни е толкоз мъчно. Имам доста чертежи, които съм писала под подстрекателство от светиите. Пациентите, които идват тук, също непрекъснато рисуват, както стана ясно. За страдание още не мога да си отговоря на всичко, което виждам на белия лист, само че и това ще стане. Твърде рано е да ни се отваря съзнанието. Сега групирам пари посредством дарения за този храм „ Свети Мина “, който ще направя, и това в допълнение ме крепи.

– 27 години сте посветили деня си на болните. Как се „ зареждате “, откакто „ попивате “ страданията на хората?

– Не ми е проблем болката на хората. Светиите ме пазят.

– С Ванга срещали ли сте се?

– С Ванга приживе съм се виждала, само че постоянно се разминавахме. Аз съм от Гоцеделчевския край покрай нейния и на два-три пъти ми се случваше тя да си потегля от място, на което аз отивам. А последния път, когато я видях, тя слезе от влака, съпроводена от околните й, а аз седнах в същото купе.

Инфо: Bgdnes

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР