Венцислав Чанов и Павел Николов, по-известни като Павел и Венци

...
Венцислав Чанов и Павел Николов, по-известни като Павел и Венци
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц: Ние сме просто момчета, израснали без бащи

Венцислав Чанов и Павел Николов, по-известни като Павел и Венци Венц' са измежду най-актуалните хип-хоп актьори на българската музикална сцена. Те имат татуси, които „ не са единствено за декорация “, лична философия, облечена в музика и споделяна от хилядите почитатели. Влюбват се в музиката още като деца. През 2012 година Павел и Венци се срещат и усещат незабавно, че могат да творят дружно. В изявление за lupa.bg музикантите разясняват тематиките за персоналното им израстване, известността, сложните моменти и обичаните им дами.

"Ние сме просто две момчета от кварталите, израснали без татковци - това е известното в нас, че сме като всеки на улицата ", прави откровението си Венци, който стана баща през миналата 2019 година на дъщеричка, която кръсти Агуая. За родителските трепети рап изпълнителят споделя: "Агуая е онази голяма душа, която ме накара да усетя внезапната трансформация на това да се трансформира от нехайно момче в мъж. Усмивката на всяко едно дете прави възрастните по-добри хора, а усмивката на твоята лична рожба те прави супергерой! Бих желал щерка ми да порасне като спокоен, прочувствено образован човек, който не се опасява да преследва свободата и щастието си. "



Колегата му Павел към момента не месли за правоприемник, само че не изключва това да се случи скоро. "На първо време се опитваме да си създадем дом с Криси. Чакаме апартаментът ни да бъде издигнат. Когато стане подготвен, ще мислим за наследници, а дотогава ще мислим за наема ", през смях споделя той.

На въпроса "Кои са били най-трудните моменти в живота им? ", Павел декларира: "Не желая да смятам нищо от случилото ми се за компликация. Това е урок, който построява темперамент. Upgrade е образуван от научени уроци. Когато виждаш в персонален образец по какъв начин нещо, което всички считат за супер ужасно, като една болест, не те събаря, и продължаваш да живееш с една даже по-широка усмивка, си казваш: „ Абе, глезльо, какви компликации си мислел, че имаш?! “. Да останеш без работа за три месеца не е компликация, да не можеш да платиш сметка не е компликация, само че в случай че не можеш да станеш заран от леглото – тогава към този момент имаш сериозен проблем. За това е израза „ Наздраве “ при всяко блъскане на чашите.

Венци Често сме били на ръба, изправяли сме се против всяко едно противопоставяне, което ни тласка в избрана посока, само че виждам, че съумяваме.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР