Венцеслав Стефанов, президент на “Славия” и член на Изпълкома към

...
Венцеслав Стефанов, президент на “Славия” и член на Изпълкома към
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов пред “Труд”: В националния на стари лаври не става

Венцеслав Стефанов, президент на “Славия” и член на Изпълкома към БФС, съобщи, че в националния тим на България има играчи, които го карат на остарели лаври.

“Когато ние биехме наляво и надясно, Босна и Херцеговина, с които играхме преди дни, ги нямаше на картата – сподели Стефанов. – Школата на някогашна Югославия въобще не е за подценяване, само че имат и доста съществени мениджъри. Гледах нашите против Босна, представянето ни беше по-слабо от предходните мачове. Някои футболисти лежат на остарели лаври. В Казахстан положителните играчи са най-вече чужденци. Ако Станимир Стоилов промени това, ще му смъква шапка.”

Стефанов разяснява и появилата се в Италия информация, че грандовете “Ювентус”, “Милан”, “Интер” и “Наполи” влизат в борба за стража на “белите” Антонис Стериакис.

“Не ме изненадва това, че е вероятен интерес към нашето момче – сподели босът. – Изненадва ме обаче информацията, тъй като аз такава нямам. Със „ Славия “ не е разговаряно на тази тематика. Сигурно е журналистическа интерпретация. Антонис е момче с качества и е обикновено да бъде харесан. Възможно е нещо да стане в следствие, само че все още не знам за подобен интерес. Лятото се обадиха от гръцкия “Олимпиакос”. Пратиха оферта за него, само че тя беше меко казано обидна. За тия пари дето даваха, единствено на фотография могат да го имат. Не е правилно и да се загатва името на бащата на другия ни пазач Емануеле Джерия, когато се приказва за прехвърляния в Италия. Той няма нищо общо, тъй като не е управител. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР