Венета търсила „истинската любов“ в „Ергенът“ Венета напусна „Ергенът“ отдавна, но

...
Венета търсила „истинската любов“ в „Ергенът“
Венета напусна „Ергенът“ отдавна, но
Коментари Харесай

Венета от „Ергенът“: Аз съм малко консервативна!

Венета търсила „истинската любов“ в „Ергенът“
Венета напусна „Ергенът“ от дълго време, само че не стопира да буди интерес в медийното пространство и да дава изявление след изявление. Може би тъкмо тази популярност е търсела русокоската откакто се е записала за присъединяване в шоуто.

Тя обаче твърди, че в него е търсела не популярност, а „истинската любов“. Венета споделя, че желала в „Ергенът“ „да преживее прочувствени моменти“, само че най-важната причина била намирането на същинската обич, което не й се случи.

Първоначално тя вярвала, че това ще й се случи, само че по-късно видяла, че няма по какъв начин да стане, тъй като с ергена Виктор Стоянов „са доста разнообразни като характери“ и имат „различни разбирания за живота“.

Въпреки това русокоската желала да остане по-дълго време в предаването, с цел да „си изживее емоцията“. Още с влизането си в „Ергенът“ Венета разгласи Виктор за собствен мъж, въпреки че била със „смесени чувства“.

А това, което трансформирало вижданията й за общо семейство със Стоянов, са другите девойки. Венета се дефинира като „консервативна“, а целувките на Виктор с останалите 20 девойки не са по усета й.
 Венета търсила
Венета търсила „истинската любов“ в „Ергенът“ сн. Инстаграм

За напускането на „Ергенът ” Венета упреква най-мразената участничка в шоуто, а точно – Александра. Според русокоската абсурдът й с Алекс Гърдева е повлиял на Виктор и по тази причина той е предпочел „да я изгони по-бързо“ от предаването.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР