Великобритания ще спре продажбата на руски суверенни облигации в Лондон,

...
Великобритания ще спре продажбата на руски суверенни облигации в Лондон,
Коментари Харесай

Великобритания ще спре продажбата на руски суверенни облигации в Лондон

Великобритания ще спре продажбата на съветски суверенни облигации в Лондон, откакто президентът Владимир Путин подреди разполагане на военни сили в двата разколнически района в Източна Украйна. Това сподели министърът на външните работи Елизабет Тръс, представена от Ройтерс. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 641
" Заявихме ясно, че ще ограничим съветския достъп до английските финансови пазари ", сподели Тръс пред " Скай нюз ".  " Ще спрем съветското държавно управление да набира средства посредством разпространение на суверенни облигации във Англия ", добави тя в изявление за малкия екран. 

Ще бъдат наложени още по-строги наказания против основни олигарси и организации, ограничаващи достъпа на Москва до финансовите пазари, в случай че Кремъл предприеме пълномащабна инвазия в Украйна, сподели Тръс.

За да ограничи продажбите на съветски държавен дълг в Лондон, Англия ще има потребност от в допълнение законодателство, съгласно източници. Клиринговите транзакции също биха били наранени.

Според Тръс е доста евентуално проектите на Путин да включват напредване към украинската столица Киев.

Русия отхвърля да има проекти за инвазия и твърди, че Западът е обзет от антируска нервност, както и че неведнъж не е взимал поради съветските ползи след рухването на Съветски съюз през 1991 година. 

Вчера, 22 февруари, Англия наложи наказания на Генадий Тимченко, както и на други двама милиардери, които са в близки връзки с Путин, добавя Българска телеграфна агенция.

Британският министър председател Борис Джонсън сподели, че Русия се насочила към статус на страна " парий ", както и че светът би трябвало да се приготви за идващия стадий от проекта на Путин, и добави, че Кремъл поставя основи за пълномащабна инвазия в Украйна. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 641  Цивилните в Украйна към този момент могат да носят огнестрелно оръжие Цивилните в Украйна към този момент могат да носят огнестрелно оръжие  Папата прикани страните в спора Русия-Украйна да създадат крачка обратно Папата прикани страните в спора Русия-Украйна да създадат крачка обратно  Китай: Тайван не е Украйна Китай: Тайван не е Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР