Великобритания ще подкрепя Украйна, докато войната бъде спечелена. Това ще

...
Великобритания ще подкрепя Украйна, докато войната бъде спечелена. Това ще
Коментари Харесай

Външният министър на Великобритания обещава подкрепа за Украйна, докато войната бъде спечелена

Великобритания ще поддържа Украйна, до момента в който войната бъде извоювана. Това ще съобщи английският министър на външните работи Джеймс Клевърли в тирада по време на годишната конференция на английската Консервативна партия, съобщи организация Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Англия беше един от най-гласовитите интернационалните поддръжници на Киев и изпрати в Украйна хиляди противотанкови оръжия, стотици ракети и бронирана техника, а също по този начин участваше и в образованието на английски военни.

В речта си Клевърли ще подчертае, че британците не са коментатори на международните събития, а са играчи на терена, които имат вяра, че агресорите не могат безнаказано да нахлуват в прилежащи страни.

" Ето за какво ние заставаме един до друг с тези смели украинци, които пазят своята татковина. И Англия има стратегическата издръжливост да ги поддържа до победа. Ние в никакъв случай няма да признаем анексирането на Луганск, Донецк, Херсон, Запорожие или Крим ", ще съобщи Клевърли. " Те са Украйна. И когато Украйна завоюва тази война, тогава ние ще я подкрепим, до момента в който украинците построяват отначало домовете си, стопанската система си и обществото си ", ще обещае външният министър.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР