Великобритания поставя за цел пред спортистите си спечелването на рекордните

...
Великобритания поставя за цел пред спортистите си спечелването на рекордните
Коментари Харесай

Великобритания си поставя за цел поне пет медала на зимната Олимпиада

Великобритания слага за цел пред спортистите си спечелването на рекордните за страната най-малко пет медала на Зимната Олимпиада в Пьончан през идващия месец. Британските спортисти завоюваха четири оценки на Игрите в Сочи 2014, най-хубавото достижение от 1924 година, само че упованията в този момент са медалите да бъдат сред четири и 10.

" Целта и упованията ни са да имаме най-успешната Зимна Олимпиада в историята. Това демонстрира какъв брой са напреднали зимните спортове във Англия. Показваме израстване в доста от тях и считаме, че имаме капацитет да реализираме нещо огромно и още веднъж да гледат на нас като на зимна нация ", разяснява шефът английската олимпийска задача Майк Хой.

Елиз Кристи, която завоюва три златни медала на Световното състезание по шоттрек през предходната година, е огромната вяра за продобиване на повече от едно отличие. Очакванията са за най-малко един орден и в кърлинга. Алпийските ски, ски-бягането и сноуборда също се надяват на два-три медала. В скелетона Лизи Ярнолд ще пази купата си от Сочи 2014, а британците си слагат за цел и още едно отличие от бобслея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР