Великобритания е дълбоко обезпокоена от съобщенията за неадекватно лечение на

...
Великобритания е дълбоко обезпокоена от съобщенията за неадекватно лечение на
Коментари Харесай

Независима медицинска помощ поиска Великобритания за Навални

Великобритания е надълбоко обезпокоена от известията за " несъответстващо лекуване " на опозиционния водач Алексей Навални и упорства самостоятелен доктор да бъде позволен до него, съобщи БГНЕС.
" Обединеното кралство е надълбоко загрижено от известията за недопустимо лекуване на Алексей Навални и продължаващото утежняване на здравословното му положение. На господин Навални би трябвало да бъде възложен неотложен достъп до самостоятелна здравна помощ. Повтаряме апела си за незабавното му освобождение от политически стимулираното задържане ", се споделя в изказването.
 Съединени американски щати се наостри против Русия: Да внимават Навални да не почине в пандиза Съединени американски щати се наостри против Русия: Да внимават Навални да не почине в пандиза
Америка съобщи, че ще има последици за Русия, в случай че Алексей Навални почине в пандиза. Това заяви съветникът на президентът на Съединени американски щати...
Напоследък връзките сред Европейския съюз и Русия не престават да ескалират заради „ казусът Навални “. Европейски Съюз вкара спомагателни антируски наказания. Руското външно министерство ги назова „ задънена улица ”. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че Кремъл е убеден, че политиката на наказания против Русия не реализира задачата си. Външният министър Сергей Лавров, разяснявайки глобите на Европейски Съюз, съобщи, че Русия ще реагира на всевъзможни злонамерени дейности против нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР